10121991
top of page

FAQ.

WAT GEBEURT ER BIJ EEN SLECHTE WEERSVOORSPELLING? 
Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan een buiten shoot gewoon doorgaan. Bewolking is fijn voor de foto’s omdat je dan geen harde schaduwen of knijp ogen krijgt. Als het regent verzetten we de shoot. Overigens heb ik nog niet vaak een shoot hoeven verzetten. Meestal blijkt het bij een slechte voorspelling toch nog wel even droog te zijn.
 

HOE IS DE LEVERING VAN DE FOTO'S

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 3 weken een selectie van de foto's toegestuurd in een gallery. Uit die foto's mag je je 20 lievelingsfoto's uitkiezen. Je mag er uiteraard altijd meer afnemen. Dit is €8,50 per losse foto, of €80.- voor 10 foto's extra, bovenop de standaard 15 foto's. 
De foto's zijn in hoge resolutie te downloaden. 

HOE ZIT HET MET ZWART-WIT FOTO'S? 
Ik lever foto’s af in kleur en ook een aantal in zwart wit. Ik maak altijd een weloverwogen keuze hierin. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde foto in zwart wit ontvangt en een andere foto in zowel zwart wit als kleur.

KUN JE MIJN ONDERKIN WEGSHOPPEN OF IETS DUNNER MAKEN? 
Ik zoek eerst alle foto’s uit. Na het sorteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan, waar nodig, een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen etc. Ik leg mensen het liefst vast zoals zij zijn en ben geen voorstander van iemand ‘dunner maken’ in Photoshop en doe dit dan ook niet. Hier en daar een puistje of vlekje wegwerken doe ik wel.

HOE KAN IK BETALEN? 
Je krijgt een factuur toe gemaild na het bevestigen van de shoot. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Je kunt ook kiezen om in 2 delen te betalen. Ik stuur je de eerste factuur met 50% aanbetaling na het vast zetten van een datum en het restbedrag na de shoot.
 

KUNNEN FOTO'S IN EEN ANDERE STIJL BEWERKT WORDEN? 
Nee de foto's kunnen niet bewerkt worden in een andere stijl. Mijn stijl is herkenbaar door mijn warme tinten en fotografeer iedereen zoals hij/zij is. Het is belangrijk om vooraf te bedenken welke fotograaf het beste bij jouw en visie past qua fotografie stijl en nabewerking!

bottom of page