10121991
top of page

 Gemmy van Kemenade - van Esch

Gemmyvanesch Photography

Mijn naam is Gemmy, geboren in het jaar 1991 en opgegroeid in het Brabantse dorpje Liempde samen met mijn ouders, 2 broertjes en zusje. 
 

Al van jongs af aan heb ik interesse in foto's maken, mijn vader nam zijn camera overal mee naartoe! Als ik door mijn foto albums blader, word ik daar ontzettend blij van. Alle mooie herinneringen van ons als gezin. Later kocht ik van mijn eigen verdiende centjes een kleine camera voor vakanties en het stappen. 

Na de middelbare school ben ik de studie pedagogische medewerker kinderopvang gaan volgen, maar de passie voor foto's bleef altijd in mijn achterhoofd. Toen mijn vader overstapte van zijn analoge camera naar een spiegelreflex camera heeft hij weer een cursus gevolgd. Dat wekte mijn interesse en ging zijn camera een jaar later met ons mee naar Schotland. Hier werd mijn liefde voor zowel Schotland als fotografie gewekt. 

Toen wist ik, dit wil ik ook. Ik heb voor onze vakantie daarna mijn allereerste spiegelreflex camera gekocht en cursussen gevolgd om de camera te leren kennen. 


 

 

In 2022 ben ik moeder geworden van ons sterrenkindje Guusje. Hierdoor ben ik anders naar het leven gaan kijken en daardoor ook naar de kracht van fotografie.

Ik ben foto's nog meer gaan waarderen dan ik al deed. Foto's zijn zoveel meer dan gewoon foto's.

 

Foto's zijn een herinnering aan een bepaalde periode of een bepaald moment in je leven. Foto's halen emoties terug. Het hoeft niet perfect te zijn, een foto moet je emoties kunnen prikkelen. Dit maakt een foto waardevol.
 

Imperfectly perfect.
 

 

Gemmyvanesch Photography
Gemmyvanesch Photography

Ondertussen zijn wij in 2023 ouders geworden van onze prachtige dochter Emma. Ik maak ontzettend veel foto's van haar en van ons samen. Al die kleine details verdwijnen zo snel. De tijd vliegt voorbij en het is dan zo fijn om soms even een momentje samen op de bank te zitten en terug te kijken in onze fotoboeken naar al deze fijne momentjes samen en kleine details. Hier geniet ik ontzettend van.

Sublogo
bottom of page